Droompark Bad Hoophuizen

Karper-2 Eldorado,Karper-1

ook voor Karper vissers. Direct vanaf uw privéstrand van Wilg 39, uw verblijf tijdens uw vakantie.

Flamingos Bad Hoophuizen-web

Flamingo's op bezoek bij onze woning rond half november. Exotisch plaatje, toch?/ Flamingos besuchen uns jährlich in November.

Strand-wp

DroomPark Bad Hoophuizen, Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst.          
een recreatiepark direct gelegen aan het Veluwemeer. Door de unieke ligging direct aan het Veluwemeer, biedt DroomPark Bad Hoophuizen vele mogelijkheden voor de liefhebbers van watersport. Met 1,5 km kunstlijn kunt u vanaf het park zwemmen, varen, (catamaran)zeilen of surfen. Vooral vissers kunnen ook aan hun trekken komen. Vissen vanaf uw eigen strand of steiger is wel zo gezellig voor uw familie/gezelschap.

De Veluwe met al haar natuurschoon en bossen ligt om de hoek. Voor fietsliefhebbers een prima uitvalsbasis om een sportieve fietstocht te maken.

Niet alleen de ligging maakt het park zo bijzonder, er wordt tevens een hoge norm wat betreft de kwaliteit van de faciliteiten en service gehanteerd, Zowel de accommodaties, kindervoorzieningen, horeca, sanitaire voorzieningen als de service van het personeel op het park voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Zo kan iedereen, van jong tot oud, zorgeloos genieten op en rondom het park

Ultiem vakantiegevoel!

…………..dat zeg je bij Droomparken!

Zwembad-zip

Ook als het weer niet zo meewerkt kunt u binnen samen met uw kinderen heerlijk zwemmen en relaxen. Een Wellness ruimte is ook aanwezig met Sauna en Jacussi

Zwembad-zipDe smaakvolle buitenkant van het overdekte zwembad met rechts de Snackbar. Een sfeervol Restaurant met uitzicht over het Veluwemeer.

Strandhuus-web

De surfschool o.l.v. Willem Kieboom biedt tal van mogelijkheden om voor uzelf en uw kinderen een surfcertificaat te behalen. Het plezier van het surfen zal u bevallen. Heerlijk op het water bezig zijn is voor een ieder weggelegd. Het nieuwe z.g. SUPPEN ( peddelen op een soort (surf) board kan ook. Willem verhuurt deze ook in zijn SurfShop.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *