Prijzen

BH Prijzen 2021

Alle prijzen op aanvraag. U krijgt een offerte via de mail.

Onze woning staat direct aan het water (Veluwemeer en de Varelse Beek) en is uniek omdat wij als enige een privéstrand hebben.

De woning is zowel via het park te huur als via onszelf. Het park zorgt voor de eindschoonmaak en u huurt bij hen een lakenpakket/bedden opmaak/handdoekenpakket/amenities. (flesjes shampoo/douche gel etc.)

De prijzen zijn onderverdeeld in weekends, midweek en gehele weken en losse nachten. De wisseldagen zijn doorgaans op vrijdag en maandag. Bij feestdagen zijn andere aankomstdagen mogelijk.  U huurt reeds een week voor €459,00 (excl. Verplichte Parkkosten)

E-mail of bel ons gerust voor informatie op dl.vanbarneveld@telfort.nl  en mobielnr.  06-19530748

 Overzicht verplichte kosten te voldoen aan het Park:

Eindschoonmaak € 80,00 per verblijf, Toeristenbelasting € 1,15 p.p.per nacht, Reserveringskosten € 29,50 (incl. afkoop schade kleine-inventaris) ,

Hotelservice €19,50 ( bedlinnen en opmaak bedden, handdoeken pakket, keukenpakket en amenities (kleine flesjes shampoo, douchegeld etc,)  p.p.p.verblijf.

Indien u met voorkeur boekt via het Park betaald u € 35,00 voorkeurskosten. Boekt u via mijzelf dan betaald u dit niet.

Onze woning beschikt over 6 bedden i.p.v. 4 bij de andere CUB4 woningen. Dit kost u niets meer en zodoende zijn de kosten per persoon lager.